Om Brdr. Stjerne

Brdr. Stjerne – din lokale aut. VVS-installatør, når det gælder

En del af kæden VVS Comfort A/S, der består af nogle af Danmarks dygtigste autoriserede VVS-installatører.

VVS-arbejde
Brdr. Stjerne udfører VVS arbejde herunder alternative energiløsninger med levering og montering af varmepumper, samt service på varmepumper og fjernvarme.

Energiløsninger
Brdr. Stjerne er VE godkendt og kan tilbyde løsninger indenfor alle områder, lige fra levering og montering af luft/luft samt luft/vand varmepumpe til jordvarme, fjernvarme og andre avancerede løsninger med alternativ energi og styring heraf.

Varmeanlæg/fjernvarme
Brdr. Stjerne har ekspertisen, når det gælder varmeanlæg – nyinstallation, udskiftning og service af fjernvarme, centralvarme, gulvvarme, varmestyring og fordeling, mekanisk ventilation og varmegenindvinding.

Badeværelse og VVS-udstilling
Ekspertise ved etablering af nyt badeværelse – hvad enten der ønskes deludskiftninger eller en totalløsning med fokus på det personlige præg. Se aktuelle tilbud på www.vvscomfort.dk eller aftal et besøg i vores udstilling i Besser.

Brændeovne
Brdr. Stjerne er forhandler og installatør af HWAM- og WIKING brændeovne.

Kloakmester
Brdr. Stjerne er autoriseret kloakmester og udfører alt indenfor kloak i boligen.

Brdr. Stjerne beskæftiger 10-12 medarbejdere.

Brdr. Stjerne er et gammelt velrenommeret firma grundlagt i starten af 1800-tallet. Firmaet var oprindeligt et lille landsbysmedie, men som mekaniseringen tog fart i 1950´erne udviklede firmaet sig til at være en moderne virksomhed, som beskæftigede sig med salg og service af traktorer og landbrugsmaskiner samt installering af vand og varmeinstallationer i hjemmene. I dag er landbrugsdelen solgt fra, og vi koncentrerer os nu udelukkende om de øvrige aktiviteter.