Om Brdr. Stjerne

Brdr. Stjerne – din lokale aut. VVS-installatør, når det gælder

En del af kæden VVS Comfort A/S, der består af nogle af Danmarks dygtigste autoriserede VVS-installatører.

VVS-arbejde
Brdr. Stjerne udfører alt indenfor VVS-arbejde i boligen herunder vand, varme, ventilation og kloakafløb.

Energiløsninger
Brdr. Stjerne er VE godkendt og tilbyder energiløsninger som jordvarme, luft/vand og luft/luft varmepumper. Brdr. Stjerne leverer og servicerer træpillefyr fra Vølund.

Serviceeftersyn
Brdr. Stjerne er KMO certificeret og udfører det lovpligtige service på jordvarmeanlæg samt luft/vand varmepumper. Derudover udfører Brdr. Stjerne service på luft/luft varmepumper samt oliefyr og træpillefyr.

Varmeanlæg/fjernvarme
Brdr. Stjerne udfører fjernvarmetilslutninger til alle øens varmeværker herunder installation, udskiftning og service af fjernvarme. Brdr. Stjerne har ekspertisen, når det gælder varmeanlæg, centralvarme, gulvvarme, varmestyring.

Ventilation
Brdr. Stjerne udfører alt indenfor installation og service på ventilationsanlæg – i daglig tale kaldet genvex-anlæg.

Smedearbejde
Brdr. Stjerne udfører smedeopgaver inkl. pladeopgaver i stål, rustfrit stål og aluminium.

Badeværelse og VVS-udstilling
Brdr. Stjerne har ekspertisen ved etablering af nyt badeværelse – hvad enten der ønskes deludskiftninger eller en totalløsning med fokus på det personlige præg.

Se aktuelle tilbud på www.vvscomfort.dk eller aftal et besøg i vores udstilling i Besser.

Historie

Brdr. Stjerne er et gammelt velrenommeret firma grundlagt i starten af 1800-tallet. Firmaet var oprindeligt et lille landsbysmedie, men som mekaniseringen tog fart i 1950´erne udviklede firmaet sig til at være en moderne virksomhed, som beskæftigede sig med salg og service af traktorer og landbrugsmaskiner samt installering af vand og varmeinstallationer i hjemmene. I dag er landbrugsdelen solgt fra, og vi koncentrerer os nu udelukkende om de øvrige aktiviteter.