Om Brdr. Stjerne

BRDR. STJERNE er en dynamisk virksomhed, der udfører VVS arbejde herunder alternative energiløsninger, blikkenslagerarbejde, smedearbejde samt service på oliefyr, varmepumper og fjernvarme. Endvidere forhandler og installerer vi brændeovne, varmepumper, pille- og oliefyr, mm. Vi er autoriserede kloakmestre og udfører alt indenfor kloak i boligen.

BRDR. STJERNE er med i et landsdækkende markedsføringssamarbejde, badinteriør.
badinteriør udgiver hvert kvartal en tilbudsavis med mærkevaretilbud. Kvalitet, design og helhedsløsninger er nøgleord når kunden indhenter tilbud på vore designerbadeværelser eller bestiller tilbehør fra de bedste producenter. I Besser har vi indrettet et VVS showroom med et rigt udvalg af VVS artikler, som løbende bliver udskiftet i tråd med tilbudsavisen. I badinteriør avisen har vi også altid gode tilbud på vvs-produkter, der kan forbedre din varmeøkonomi. Disse produkter kan tillige ses i vores permanente energiudstilling.

Netbutik: Brdr. Stjerne er medejer af netbutikken badinteriør, der har kontor på Lysstrupvej 62 i Risskov. (www.badinteriør.dk) Her er der 4-5 medarbejdere ansat, der foruden at lave vores tilbudsavis også driver netbutikken. Her kan du købe vvs-artikler til netpriser og bestiller du varerne til afhentning i vores butik i Besser er de altid fragtfrit leveret.

BRDR. STJERNE har i de seneste år haft stor interesse i vedvarende energi såsom solvarme, biobrændsel, jordvarme m.m. Se mere under energiløsninger.

BRDR. STJERNE beskæftiger 10-12 medarbejdere.

BRDR. STJERNE er et gammelt velrenommeret firma grundlagt i starten af 1800 – tallet. Firmaet var oprindeligt en lille landsbysmedie, men som mekaniseringen tog fart i 1950´erne udviklede firmaet sig til at være en moderne virksomhed, som beskæftigede sig med salg og service af traktorer og landbrugsmaskiner samt installering af vand og varmeinstallationer i hjemmene. I dag er landbrugsdelen solgt fra og vi koncentrerer os nu udelukkende om de øvrige aktiviteter.