Om Brdr. Stjerne

Brdr. Stjerne er en dynamisk virksomhed, der udfører VVS arbejde herunder alternative energiløsninger, blikkenslagerarbejde, smedearbejde samt service på oliefyr, varmepumper og fjernvarme. Desuden forhandler og installerer vi brændeovne, varmepumper, pille- og oliefyr, mm. Vi er autoriserede kloakmestre og udfører alt indenfor kloak i boligen.

Brdr. Stjerne har i de seneste år haft stor interesse i vedvarende energi såsom biobrændsel, jordvarme m.m. Se mere under energiløsninger.

Brdr. Stjerne er en del af kæden VVS Comfort A/S bestående af Danmarks dygtigste autoriserede VVS-installatører – www.vvscomfort.dk

Brdr. Stjerne beskæftiger 10-12 medarbejdere.

Brdr. Stjerne er et gammelt velrenommeret firma grundlagt i starten af 1800 – tallet. Firmaet var oprindeligt et lille landsbysmedie, men som mekaniseringen tog fart i 1950´erne udviklede firmaet sig til at være en moderne virksomhed, som beskæftigede sig med salg og service af traktorer og landbrugsmaskiner samt installering af vand og varmeinstallationer i hjemmene. I dag er landbrugsdelen solgt fra, og vi koncentrerer os nu udelukkende om de øvrige aktiviteter.