Solceller

Solceller på taget – Lad solen komme til, så elmåleren går baglæns i solen.

Brdr. Stjerne fører et bredt assortiment af solcellekomponenter og -løsninger fra den førende tyske producent Solarnova http://www.solarnova.de/sol_gt-poly.html.

Nemt og bekvemt
Det er nemt og bekvemt at koble solen til din elforsyning. Et solcelleanlæg er vedligeholdelsesfrit og aflæsning og afregning sker som hidtil over din nuværende elregning.

Økonomi
Regeringen har sidst i november måned 2012 ændret afregningsreglerne. Nettoafregningen sker fremover time for time og ikke længere på årsbasis. Til gængæld er prisen for din overskudsproduktion væsentligt højere, 130 øre pr. kWt i 2013. Afregningsprisen er garanteret i 10 år. Venter du til 2014 med at etablere dit solcelleanlæg falder prisen til 116 øre pr. kWt. Vi vender tilbage i det nye år med nogle regneeksempler. Ændringen vil gør det mere attraktivt for husejeren at tilrettelægge husstandens elforbrug efter solcelleanlæggets aktuelle produktion.

Fællesanlæg
Der er ikke længere nogen loft over anlægsstørrelser og der er nu åbnet mulighed for etablering af fællesanlæg. Der mangler dog stadig nogle detaljer vedrørende disse anlæg. Brdr. Stjerne følger udviklingen tæt og du er altid velkommen til at ringe for at få en snak om mulighederne.